Ciucă, după discuţii cu mici producători din Puchenii Mari: Au nevoie de un stat care să le fie partener, nu doar spectator

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, duminică, după discuţii cu mici producători din Puchenii Mari, că oamenii au nevoie ”de un stat care să le fie partener, nu doar spectator”.

”În Comuna Puchenii Mari, Prahova, am stat de vorbă cu micii producători locali, care muncesc din greu pentru a ne oferi produse de calitate. Am ascultat cu mare atenţie problemele şi provocările cu care se confruntă aceşti oameni harnici – de la accesul mai uşor la pieţe, până la susţinerea fermelor de familie”, a scris, duminică, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Acesta consideră că oamenii au nevoie de sprijunul statului.

”Producătorii noştri au nevoie de un stat care să le fie partener, nu doar spectator. PNL rămâne dedicat susţinerii antreprenorilor români, în special micilor producători”, a mai transmis liderul PNL.

 

 

Tenis: Djoklovic l-a salutat pe ‘cel mai mare rival Nadal’, la ultimul lor meci

PSD Alba obţine în justiţie anularea candidaturii lui Silviu Ponoran, aflat pe locul 1 pe lista de candidaţi a PNL Alba pentru Senat / Primarul oraşului Zlatna a fost găsit incompatibil şi nu are dreptul de a ocupa funcţii publice