Ciucă: Geoană nu m-a căutat, ne-am întâlnit întâmplător în aeroport/ Suntem ideologii diferite/ Cu Ciolacu suntem într-o relaţie strict pe atribuţiile coaliţiei de guvernare

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că fostul secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană nu l-a căutat, dar s-au întâlnit întâmplător, în aeroport. ”Suntem ideologii total diferite. Domnia sa este fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, cinci ani, Marcel Ciolacu abia şi-a împlinit patru ani, Mircea Geoană are cinci ani de conducere la nivelul PSD. Deci discutăm de doi candidaţi ai Partidului Social-Democrat”, a arătat el. De asemenea, liderul liberal a spus că relaţia pe care o are cu premierul Marcel Ciolacu este una legată strict de atribuţiile coaliţiei de guvernare.

Preşedintele PNL a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, dacă a fost căutat de Mircea Geoană. 

 
”Nu. (…) Pe mine nu m-a căutat niciodată. M-am întâlnit cu domnia sa, absolut întâmplător, în aeroport, fără să ne fi planificat vreo întâlnire”, a afirmat Ciucă.

 
Întrebat dacă el crede că ar putea avea un proiect comun cu Mircea Geoană, Ciucă a răspuns: ”Suntem ideologii total diferite. Domnia sa este fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, cinci ani, Marcel Ciolacu abia şi-a împlinit patru ani, Mircea Geoană are cinci ani de conducere la nivelul PSD. Deci discutăm de doi candidaţi ai Partidului Social-Democrat”.
 
Referitor la relaţia pe care o are cu Marcel Ciolacu, Ciucă a arătat: ”Cu Marcel Ciolacu în momentul de faţă suntem într-o relaţie care se reprezintă strict în ceea înseamnă atribuţiile coaliţiei pe guvernare”.
 
Nicolae Ciucă a detaliat că a discutat cu Marcel Ciolacu, în cadrul coaliţiei, despre rectificarea bugetară şi s-a convenit asupra mai multor măsuri economice.

Ciucă spune că Iohannis nu a cerut PNL proiectul care îi permite să candideze la parlamentare: Nu am discutat

Kelemen Hunor spune că decizia privind doborârea dronelor ruseşti nu se poate lua fără o hotărâre a NATO