Ciucă nu-l slăbește pe adversarul său politic: PSD a lăsat fermierii fără sprijin

„În zi de sărbătoare și duminică, la mine, în Oltenia, oamenii merg la târg. Se întâlnesc, vorbesc despre viață, vând și cumpără roadele pământului. Cujmir este târgul în care am fost azi.

Am întâlnit oameni mândri de munca lor, care își doresc un trai mai bun. Ca premier, am sprijinit agricultura cu peste 500 de milioane de euro. Am cerut urgentarea plăților pentru fermieri și am introdus o primă de 10% pentru produsele procesate local. PSD, însă, a ales să ignore aceste măsuri esențiale, lăsând fermierii fără sprijinul constant pe care îl merită”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Liderul liberal susține că mulți tineri s-au întors din străinătate și au ales să rămână aici, implicați în agricultură, cu credința că aceasta este „afacerea viitorului”.

„Muncind pământul, își construiesc nu doar propriul viitor, ci și pe al României. Statul trebuie să fie un partener de încredere pentru acești oameni. Agricultorii au nevoie de sprijin și resurse pentru ca satul românesc să rămână puternic. Rămân în slujba țării pentru o Românie sigură și prosperă!”, susține Ciucă.

Kovacs Szabolcs şi Marcel Bîrsan, arbitrii partidelor de luni, din Superligă

Vladimir Putin amenință Occidentul să nu permită atacuri în Rusia: Va trebui să luăm și noi decizii!