Ciucă: Pentru creştini, 15 august este prilej de rugăciune şi evlavie, dar şi de pomenire a celor dragi plecaţi dintre noi. Sfânta Fecioară să ne îndrume paşii şi să ne aibă în paza sa!

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, afirmă că, pentru creştini, 15 august este prilej de rugăciune şi evlavie, dar şi de pomenire a celor dragi plecaţi dintre noi.

”Astăzi este o zi de mare sărbătoare pentru cei care prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului. Pentru creştini, 15 august este prilej de rugăciune şi evlavie, dar şi de pomenire a celor dragi plecaţi dintre noi. Sfânta Fecioară să ne îndrume paşii şi să ne aibă în paza sa!”, a scris Ciucă pe Facebook.

Creştinii prăznuiesc joi Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, una dintre cele mai mari sărbători din an. Maica Domnului este şi ocrotitoarea marinarilor. 

 

Trist record pentru sportiva chineză Zhang Shuai. Învinsă în primul tur la Cincinnati, ea a suferit al 22-lea eşec consecutiv

Ciolacu, de Ziua Marinei: Îi felicit, îi respect şi le mulţumesc tuturor marinarilor români, militari sau civili, pentru efortul şi munca lor de zi cu zi