Ciucă, replică după ce Ciolacu a făcut glume cu trimitere la Ceauşescu pe tema comunicării între partidele aflate la guvernare: Tot la Ceauşescu se întoarce, tot la Partidul Comunist

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacţionat după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut trimitere la un banc despre Nicolae Ceauşescu, în momentul în care a vorbit despre lipsa de comunicare dintre liderii coaliţiei aflate la guvernare. ”Tot la Ceauşescu se întoarce, tot la Partidul Comunist”, a afirmat Ciucă, despre Ciolacu.

”Păi vedeţi că nu a uitat? Tot la Ceauşescu se întoarce, tot la Partidul Comunist. Nu m-a sunat şi, chiar dacă m-ar fi sunat, nu i-aş fi răspuns pentru că, ştiţi cum se sune, la un telefon distanţă, lucrurile nu înseamnă că se rezolvă. În guvernare problemele se rezolvă prin soluţii, nu prin tastatură”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi seară, la România TV.

 
Declaraţiile preşedintelui PNL au loc după ce, la acelaşi post de televiziune, săptămâna trecută, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe Ciucă, pe tema lipsei de comunicare.

 
”Guvernul României funcţionează foarte bine. Am văzut şi eu, dom’le, nu răspunde Ciucă lui Ciolacu. Vă aduceţi aminte de întrebarea aia la Radio Erevan? Cică dom’le, Ceauşescu a fost ilegalist? Răspuns: A fost semi-ilegalist. Întrebare: Cum adică a fost semi-ilegalist? Adică se pitea, dar nu îl căuta nimeni. Nu l-am căutat pe domnul Ciucă, la ce să nu îmi răspundă?”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV, joi seară.
 
Nicolae Ciucă a subliniat că secretarii generali ai celor două partide aflate la guvernare comunică, reafirmând că PNL nu va ieşi din Guvern.

Fotbal: Victorii pentru AC Milan şi AS Monaco în Liga Campionilor

Dr. Cătălin Badiu, despre operaţia în premieră naţională de înlocuire valvulară aortică făcută endoscopic: Avantajul pentru pacienţi este că nu a fost traumatizat toracele/ Ei pot face orice, se pot mişca, se pot ridica şi nu au dureri