Ciucă, replică pentru Ciolacu: Chiar dacă nu a menţionat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că îşi aminteşte ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a dat replica liderului PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta a afirmat că nici Ciucă, nici preşedintele Klaus Iohannis nu au fost ”în programul” său în 3 aprilie, când ar fi avut loc o discuţie între cei trei despre iniţiativa care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare. ”Chiar dacă nu a menţionat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu îşi aminteşte ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută”, a transmis Ciucă.

Nicolae Ciucă a făcut acest comentariu pe Facebook, ca replică la postarea lui Marcel Ciolacu prin care acesta îşi prezenta programul din 3 aprilie.

”Chiar dacă nu a menţionat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu îşi aminteşte ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută!”, a scris Ciucă.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, i-a răspuns, marţi, preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, după ce acesta a afirmat că au discutat despre proiectul de lege care să dea posibilitatea preşedintelui Klaus Iohannis să candideze independent la alegerile parlamentare încă din 3 aprilie.

”Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii…”, a scris preşedintele PSD pe Facebook.

Premierul a publicat şi programul său din 3 aprilie, în care s-a întâlnit cu reprezentantul  special al SUA pentru redresarea economică a Ucrainei, cu CEO Aktor şi cu premierul Ungariei, Viktor Orban, iar de la ora 18.00 a plecat într-o deplasare la Giurgiu.  

Reacţia lui Marcel Ciolacu a venit după ce surse liberale au precizat că o discuţie despre proiectul care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare a avut loc în 3 aprilie, între preşedinţii PNL şi PSD, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, şi preşedintele Klaus Iohannis, iar atunci, Ciolacu a promis iniţial sprijin pentru demers, ca ulterior să se râzgândească.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, Ciucă, a declarat marţi că este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, şi vor avea o atitudine pe măsură, după decizia PSD de a nu vota proiectul prin care preşedintele Klaus Iohannis poate candida la alegerile parlamentare.

Ciucă a precizat că a fost o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu pe proiectul de lege şi că au convenit amândoi că este nevoie de această clarificare. ”Nu văd cum putem să realizăm o coaliţie cu PSD, în astfel de condiţii, după alegeri”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Kelemen Hunor, convins că va trece supărarea dintre PSD și PNL: ‘O să treacă. Oamenii nu caută politicieni supărați și bosumflați’

Compania farmaceutică Novo Nordisk, presată de Congresul SUA să reducă preţurile medicamentelor, printre care Ozempic şi Wegoy