Claudiu Daniel Catana, planuri mari pentru Teleorman, dacă ajunge în Senat: ‘Reindustrializarea = O viață mai bună pentru toți români’i!

„Am prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, împreună cu colegii mei, Planul Național pentru Marea Industrie.

Scopul programului este de a stimula investițiile în zonele industriale, astfel încât să producem cât mai mult la noi în țară din ceea ce avem nevoie și să exportăm mai mult din ceea ce producem. Ne dorim să creăm cât mai multe locuri de muncă bine plătite, astfel încât nu doar să-i menținem pe tineri în țară, ci să îi aducem înapoi și pe cei care au plecat.

Planul Național pentru Marea Industrie reprezintă un sprijin prin scheme de ajutor de stat, în valoare totală de aproape 2 miliarde de euro, pentru a stimula sau completa marile investiții industriale. Reindustrializarea țării este o prioritate clar enunțată în programul de guvernare al PSD încă de anul trecut“, notează Claudiu Catana pe pagina sa de Facebook.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Atacurile ruseşti în Ucraina au rănit în timpul nopţii 17 persoane în Krivoi Rog, inclusiv un lucrător al serviciilor de salvare

Gigolo închis pentru agresiune sexuală, convertit în Guru: Se autointitulează ‘fratele lui Iisus’ și adună adepți în casa sa