Claudiu Manta: USR încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan. Uită că l-au aruncat ca pe o măsea stricată

Totodată, Manda a precizat că va vota pentru referendumul propus de primarul Capitalei.

„Mă distrează cum USR încearcă acum să se cațere pe popularitatea lui Nicușor Dan, uitând că l-au aruncat ca pe o măsea stricată atunci când Nicușor Dan a renunțat la USR acum mulți ani în urmă (…). Ne dorim acest referendum și, ca să închid subiectul, vom vota pentru el, însă tot ceea ce solicităm este să se respecte legea, că nu e nevoie de alte birouri de vot și putem face un singur birou de vot ca să nu mai cheltuim alți bani și să nu mai risipim alte resurse”, a declarat Claudiu Manta, la postul de televiziune B1.

Întrebat despre sondajul CURS care îl plasează pe liderul PSD pe primul loc în preferințele bucureștenilor, Claudiu Manta a declarat: „Este o realizare, dacă vreți, din punct de vedere electoral majoră. Pentru că din motive, haideți să zicem, inclusiv istorice, PSD n-a stat niciodată grozav în București.

Faptul că, iată, candidatul Marcel Ciolacu se află pe primul loc în preferințele bucureștenilor eu cred că este un semnal extrem de bun pentru ceea ce vor însemna alegerile în primul și al doilea tur din această iarnă”.

 

 

SG-ul Guvernului face dezvăluiri: OCDE dă România exemplu în domeniul guvernării deschise

Problemele din sfera uro-genitalǎ sunt un subiect tabu pentru majoritatea româncelor peste 50 de ani