Clotilde Armand promite să facă revoluție în București: Vrea să unifice sectoarele Capitalei și să existe un singur buget

”M-au întrebat mulți cetățeni ce vreau să fac în Parlament. Și mi se pare foarte justificat să fie luați la întrebări toți cei care îți doresc asemenea poziții. Ceea ce voi propune este – O nouă lege pentru București.

De ani de zile Parlamentul României ignoră constant rezolvarea problemelor cu care se confruntă Bucureștiul. Suntem un singur oraș, nu 7. Astăzi, Capitala are 7 primării și 50.000 de angajați – ceea ce face ca administrația publică să fie ineficientă și înceată. Credeți-mă că am văzut cu ochii mei cum un aparat public mamut ține captiv dezvoltarea și investițiile publice din București.

Iar în timp ce Primăria Generală are un buget de 10 miliarde de lei, cu care trebuie să acopere costurile pentru termoficarea orașului și transportul public, primăriilor de sector li se alocă 14 miliarde de lei. Bucureștiul are nevoie de un singur buget – și de o singură viziune privind serviciile publice, investițiile sau urbanismul.”, scrie Clotilde Armand.

O bombă americană de 227 de kilograme din al Doilea Război Mondial explodează sub o pistă pe aeroportul japonez Miyazaki.

Ce se află în spatele Operațiunii de introducere a rușilor în campania electorală din România. Detalii surprinzătoare