Cluj – Bărbat încătuşat şi dus la Psihiatrie după ce, îmbrăcat sumar, a pătruns prin efracţie în apartamentul în care fusese chiriaş şi a distrus bunurile aflate în locuinţă

Jandarmii au intervenit luni seară, după ce proprietarul unui apartament din Floreşti, judeţul Cluj, a sesizat că un fost chiriaş a pătruns prin efracţie şi a distrus bunurile din locuinţă. Bărbatul, care era îmbrăcat sumar şi necooperant, a fost încătuşat şi transportat cu ambulanţa la camera de gardă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

”Luni seara, în jurul orei 23.00, în urma unui apel la SNUAU 112 primit din partea proprietarului unui imobil, privind un conflict în desfăşurare în interiorul unui apartament, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din localitatea Floreşti. Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit un bărbat, îmbrăcat sumar, care pătrunsese prin efracţie în apartament şi distrusese bunurile din interior”, anunţă marţi Jandarmeria Cluj.

Dat fiind faptul că bărbatul nu a dorit să coopereze, jandarmii l-au imobilizat prin încătuşare.

”Având în vedere că persoana recalcitrantă se afla într-o stare care părea să necesite îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanţă prin dispeceratul unităţii”, precizează Jandarmeria.

Bărbatul a fost transportat la camera de gardă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

 

Bihor: Trei copii, cu vârste între 9 şi 15 ani, răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate/ Ulterior, autoturismul a luat foc

Pianista Lilya Zilberstein va susţine în toamnă un recital de pian la Ateneul Român din Bucureşti