Cluj: Incendiu la locomotiva unui tren, în Gara Iclod; călătorii s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, luni, la locomotiva unui tren cu un vagon de persoane, în Gara Iclod, iar călătorii au reuşit să se autoevacueze.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat la o locomotivă situată în gara din comuna Iclod. Locomotiva este cuplată la un vagon de călători, însă din fericire incendiul a fost localizat rapid. De asemenea, toţi călătorii au reuşit să se autoevacueze. Echipajele noastre au putut acţiona în siguranţă doar după ce angajaţii CFR au decuplat curentul pe linia ferată, iar în aceste momente se verifică existenţa unor potenţiale focare ascunse. Nu sunt persoane care să solicite îngrijiri medicale. La misiune iau parte două autospeciale cu apă şi spumă, alături de o ambulanţă SMURD”, se arată într-o informare a ISU Cluj. AGERPRES/ (AS-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Ministrul Muncii: Ajutoarele de urgenţă pentru cei afectaţi de inundaţii vor fi acordate fără realizarea de anchete sociale

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, ARICE, CCIFER, ARB, CEC Bank, ACUE, ROCA şi Teraplast susţin evenimentul premium News.ro „RoInvest” – ediţia a V-a.