Cluj: O femeie a fost carbonizată într-un incendiu şi o tânără a fost rănită

O femeie a fost găsită carbonizată într-un incendiu care i-a cuprins, marţi, casa, în localitatea Mera, iar o tânără de 18 ani a suferit arsuri pe faţă.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu de casă în localitatea Mera. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 4 autospeciale, alături de autoscară. Incendiul se manifestă la un singur nivel al casei, cu degajări puternice de fum. Odată ce au pătruns în interior, forţele noastre au găsit o femeie carbonizată. De asemenea, o tânără de aproximativ 18 ani, care prezintă arsuri la nivelul feţei, primeşte îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Ulterior, ISU Cluj a anunţat că incendiul a fost lichidat şi că se înlătură efectele negative ale acestuia. AGERPRES/ (AS-Marius Septimiu Avram, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Aproximativ 9 din 10 români ar alege să lucreze în sectorul privat, indiferent dacă au sau nu un loc de muncă momentan (studiu)

Atenționare de călătorie – Sunt vizați cei care călătoresc în Belgia