Cluj: Tânăr de 25 de ani, mort după ce a fost lovit de creanga unui copac

Un tânăr de 25 de ani a murit, miercuri, într-o zonă împădurită din judeţul Cluj, după ce a fost lovit de creanga unui copac pe care încerca să-l taie.

IPJ Cluj anunţă, miercuri, că, în comuna Poieni, la liziera unei păduri din extravilanul localităţii Tranişu, a fost semnalat faptul că o persoană ar fi fost rănită grav după ce ar fi secţionat creanga unui arbore.

Victima s-a aflat într-o zonă greu accesibilă, astfel că echipajele au fost ajutate de către autorităţile locale, care au pus la dispoziţie un autoturism de teren. În paralel, a fost alertat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

”La faţa locului a fost direcţionată o echipă operativă, care a identificat imediat persoana în cauză, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, din comuna Poieni, pentru care, din păcate, echipajul medical a constatat decesul. Conform primelor date a reieşit că tânărul ar fi fost strivit de o creangă după ce ar fi efectuat activităţi de secţionare a arborelui”, a transmis sursa citată.

Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.

 

 

Premierul kosovar Albin Kurti cere Serbiei să predea 45 de combatanţi, la un an de la atacul de la Banjska, soldat cu moartea unui poliţist

Filmul „Maestrul şi Margareta” va rula la BIFF în premieră europeană, în prezenţa regizorului rus Michael Lockshin – VIDEO