Comitetul Executiv al FRF a aprobat amânarea primelor două meciuri ale echipei Corvinul din Liga II. Termenul pentru depunerea dosarului de promovare în Superligă, prelungit

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că la şedinţa Comitetului Executiv, s-a luat decizia ca termenul de depunere al actelor pentru obţinerea dreptului de a promova în Superligă a fost prelungit pentru Corvinul Hunedoara, în cazul în care hunedorenii vor fi eliminaţi în turul trei preliminar din Conference League.

”Trebuie să recunoaştem că suntem impresionaţi de parcursul Corvinului Hunedoara din ediţia precedentă din Cupa României şi de calificarea în turul doi preliminar din Europa League. Ca urmare a inechităţii determinate de prevederile legislaţiei interne, aceeaşi prevedere care nu permite clubului Steaua Bucureşti să promoveze, Comitetul Executiv a luat decizia astăzi de a amâna primele două etape ale Corvinului Hunedoara din noul sezon astfel încât clubul să îşi poată schimba forma de organizare dacă se va opri în turul trei din Conference League înainte de începerea competiţiei. Dacă clubul va continua seria rezultatelor pozitive în Europa, atunci ne vom aşeza din nou la masa cu reprezentaţii clubului şi cei din UEFA”, a spus Răzvan Burleanu.

Termenul limită impus de FRF pentru depunerea dosarului aferent obţinerii dreptului de a promova în SuperLigă este 3 august. 

Corvinul, calificată în turul doi preliminar al Ligi Europa, va depăşi acest termen. Dacă hunedorenii vor fi eliminaţi în această fază a competiţiei, vor juca în turul trei preliminar din Conference League.

 

 

Guardiola spune că De Bruyne nu va pleca de la Manchester City

POLITICO: Kamala Harris, noul sac de box al Rusiei / „Kamala cu butonul nuclear este mai rea decât o maimuţă cu o grenadă”, afirmă propagandiştii Kremlinului