Conductă de gaz spartă în centrul municipiului Tulcea / Intervin pompierii şi echipele furnizorului

Pompierii şi echipele furnizorului intervin, miercuri seară, în centrul municipiului Tulcea, unde o conductă de gaz s-a spart.

”În acest moment pompierii Detaşamentului Tulcea intervin pentru asigurarea de măsuri preventive în cazul unei conducte de gaz spartă în centrul municipiului. Strada pe care se întâmplă evenimentul este momentan închisă, zona a fost izolată pentru evitarea riscului de producere a unor scântei, iar echipa de la firma de gaz lucrează pentru remedierea avariei”, a transmis, miercuri seară, ISU Tulcea.

Se intervine cu două echipaje de stingere şi două autospeciale. La faţa locului sunt prezente şi forţe din cadrul IPJ Tulcea şi Jandarmeria Tulcea.

”Echipa de intervenţie a oprit avaria la ţeava de gaz iar în acest moment lucrează pentru asigurarea instalaţiei”, a mai transmis sursa citată. 

Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate / El consideră că CIO ar trebui să rămână neutru în chestiunile politice

Cătălin Predoiu: Până dispare din societatea românească fenomenul clanurilor, al grupărilor de crimă organizată, va dura ani de zile, cel puţin, realist vorbind