Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Noerr România de către reţeaua de avocatură Kinstellar

Consiliul Concurenţei anunţă că a autorizat tranzacţia prin care reţeaua Kinstellar, prin Kinstellar SPARL, intenţionează să preia Noerr România.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care reţeaua Kinstellar, prin Kinstellar SPARL, intenţionează să preia Noerr România”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Kinstellar SPARL face parte din reţeaua de firme de avocatură Kinstellar.

Noerr România este compusă din SPRL Menzer & Bachmann – Noerr, care furnizează servicii de consultanţă juridică şi Noerr Finance & Tax SRL, care se ocupă cu activităţi de contabilitate şi audit financiar şi consultanţă în domeniul fiscal.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial. 

 

 

UPDATE – Percheziţii ale procurorilor DNA la Clubul Sportiv Rapid / Ar fi vizat fostul director general în legătură cu atribuirea unor contracte / Ministerul Transporturilor: Bogdan Vasiliu nu mai este preşedinte la Clubul Rapid din luna august 2024

Accident feroviar în judeţul Maramureş – O femeie şi un bărbat au murit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere la nivel peste calea ferată