Constanţa: 12 persoane evacuate dintr-un bloc, după izbucnirea unui incendiu într-un apartament

Douăsprezece persoane au fost evacuate, în noaptea de marţi spre miercuri, dintr-un bloc din municipiul Constanţa, în urma izbucnirii unui incendiu într-un apartament.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, cinci autospeciale de stingere incendii, descarcerarea, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi un echipaj SMURD au fost mobilizate la faţa locului, incendiul izbucnind la etajul şase al blocului.

„Incendiul a fost localizat la ora 22,59, se manifesta într-un dormitor. Au fost evacuate 12 persoane din bloc. La ora 23,02, incendiul a fost lichidat”, a transmis ISU.

Reprezentanţi ai ISU „Dobrogea” au mai spus că trei minori cu vârstele de 4, 7 şi 11 ani sunt monitorizaţi de echipajul SMURD, aparţinătorii acestora refuzând transportarea lor la spital.

În prezent se face ventilarea casei scării. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Preda)

Sursa: www.agerpres.ro

Ciucă: Justiţia nu este negociabilă, iar lupta împotriva corupţiei trebuie să fie neobosită/ România e obligată să exploateze cu inteligenţă marile ocazii economice/ A venit momentul să ne propunem mai mult în politica externă

UPDATE-Cinci morţi şi peste 20 răniţi într-un ”atac terorist” la Ankara. Turcia desemnează PKK, în timp ce clasa politică pare să vrea să găsească o soluţie politică şi negociată la războiul sângeros cu combatanţi kurzi. Val de condamnări din străinătate