Constanţa: Marinar dispărut de la bordul unei nave aflate în portul maritim, căutat de scafandri

Un marinar dispărut de la bordul unei nave acostate în dana 120 a Portului Constanţa este căutat, duminică, de scafandri în apele Mării Negre.

Potrivit Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), instituţia a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) să intervină pentru căutarea unui marinar dispărut de la bordul navei.

„În urma solicitării MRCC către nava SAR Artemis, echipajul împreună cu o echipă de scafandri aparţinând ARSVOM s-au deplasat în dana 120 pentru a căuta o persoană (marinar) dispărută de la bordul unei nave acostate în dana 120”, a transmis ARSVOM.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa a informat că o persoană este dispărută în Marea Neagră, în zona port – geamanduri Agigea.

„Intervin Detaşamentul Port cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi ambarcaţiunea CBRN din Portul Tomis. Pleacă la căutări trei scafandri şi o maşină de scafandri din cadrul inspectoratului”, a informat ISU „Dobrogea”. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Lasconi, întrebata ce fost preşedinte ar vrea să-i fie sfătuitor: De la mulţi aş avea câte ceva de învăţat, şi de la Traian Băsescu, şi de la Emil Constantinescu. De la Iohannis nu, eu nu pot cu atâta lene

Kelemen Hunor, după invalidarea candidaturii lui Șoșoacă: Dacă omul nu a fost pedepsit penal, electoratul ar trebui să decidă, nu instituțiile