Constanţa: Pompierii intervin la pavilionul expoziţional din Mamaia, inundat în urma ploii torenţiale

Pavilionul expoziţional din staţiunea Mamaia a fost inundat, marţi, în urma ploii torenţiale, iar pompierii intervin la faţa locului pentru evacuarea apei.

„Intervenim la pavilionul expoziţional pentru evacuarea apei. A fost inundat”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

De asemenea, pompierii constănţeni au anunţat că intervin, marţi, pentru evacuarea apei din mai multe locuinţe şi pentru degajarea carosabilului de copaci căzuţi în Năvodari, Medgidia şi Mamaia, în urma ploii torenţiale şi a vântului puternic, autorităţile transmiţând alertă meteo Cod Roşu.

Conform Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, 29 de echipaje intervin în urma a zeci de reclamaţii referitor la inundaţii primite de la cetăţeni, cele mai multe din municipiul Constanţa, dar şi din staţiunea Mamaia şi localităţile Medgidia, Agigea, Cumpăna, Lumina şi Ovidiu. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Drama unei mame singure cu doi copii. I s-au dat doar trei luni de viață și strânge bani pentru propria înmormântare

UPDATE – Constanţa: Locuinţe şi străzi inundate în urma unei ploi torenţiale / Mesaje Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei după emiterea unui cod portocaliu şi a unuia roşu de precipitaţii / Pe mai multe drumuri din judeţ se circulă cu dificultate