Constanţa: Un bărbat de 60 de ani s-a răsturnat cu maşina / El avea o alcoolemie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un bărbat de 60 de ani s-a răsturnat cu maşina pe o stradă din Constanţa, iar poliţiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, luni seară, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Castanilor din municipiul Constanţa s-a produs o tamponare. 

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani, s-ar fi răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatul a fost negativ”, au afirmat poliţiştii.
Bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest Chişinău începe miercuri, 28 august. Evenimentul, sub înaltul patronaj al preşedinţilor Republicii Moldova şi României

Trump ameninţă că se va retrage de la dezbaterea televizată cu Harris. Ce nu-i convine fostului preşedinte