CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, unde se va întâlni cu Steaua București

<div class=""

Scorul pe reprize al partidei de la Oradea a fost 2-2, 2-2, 2-2, 1-1, fiind nevoie de aruncări de departajare pentru stabilirea caştigătoarei. Spre bucuria propriilor fani, CSM Oradea a reuşit 7-6 şi 14-13 la general.

Rezultatele obţinute de CSM Oradea la turneul preliminar C, pe care l-a găzduit, sunt: 20-8 cu Enka SC, 8-7 cu Spandau 04 Berlin, 11-8 cu PAOK Salonic şi 14-13 cu AN Brescia, pentru 11 puncte în clasament şi calificarea mai departe.

Vicecampioana Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în grupe, după ce a ocupat locul 4 la turneul A, în Croaţia, cu trei înfrângeri şi o victorie. Doar prima clasată s-a calificat mai departe din fiecare grupă preliminară, iar celelalte echipe vor continua în preliminariile LEN Euro Cup.

Campioana Steaua Bucureşti a fost repartizată direct în grupele principale, urmând a evolua în grupa A, cu Novi Belgrad, Hanovra şi câştigătoarea grupei C, …CSM Oradea. Sezonul regulat va începe în 8 octombrie.

Primele două clasate în grupele principale se vor califica în sferturi (4 februarie – 14 mai), cu câştigătoarele participante ulterior la Turneul Final Four (30 mai – 1 iunie). De asemenea, echipele clasate pe locurile 3-4 în grupele principale au şansa de a continua în faza eliminatorie din LEN Euro Cup.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este FTC Budapesta.

Devenit oficial prezidențiabilul PNL, Nicolae Ciucă pleacă din nou în zona afectată de inundații (surse)

Nicuşor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Mircea Geoană: Ca un om care a suferit mult ca să strângă semnături acum 12 ani, 8 ani, consider că numărul ăsta de 200.000 e mult prea mare. Mă mai gândesc. Dar nu e candidat de dreapta