CTP intervine în cazul Nelu Tătaru: L-au ‘ejaculat’ degeaba

„O sondă pentru domnu` doctor

Dacă înainte de a-l da afară de peste tot, de teamă să nu cauzeze procentelor lui Ciucă coborându-le mai jos decât oricum sunt, PNL l-ar fi măsurat într-un sondaj pe Nelu Tătaru, ar fi constatat că l-au „ejaculat” degeaba. Căci dom` doctor n-ar pierde niciun vot pentru ouăle, găinile sau sumușoarele de bani pe care bolnavii i le-au dat și pe care el le-a luat. Ba, poate dimpotrivă. Atât pacienții, cât și doctorul Tătaru au considerat operațiunile ante sau postoperatorii un lucru firesc, un supliment pentru sănătate, bineplăcut lui Dumnezeu, pe lângă banii dați bisericii. Ca, de altfel, și dr. Ștefan Busnatu, ditamai prorectorul UMF Carol Davila, care zice că „e revoltător cum un gest uman, care reflectă aprecierea sinceră a celor vindecați, ajunge să fie tratat drept infracțiune. Justiția și presa își unesc forțele pentru a destabiliza corpul medical – fără a se gândi la impactul asupra societății”.

Să facem și noi un sondaj, printre cititorii acestor rânduri. E bine că l-a luat DNA pe domnu` doctor Tătaru sau nu? Sau ar fi trebuit să-l ia pentru altceva?” a postat Crisian Tudor Popescu pe pegina sa de socializare.

 

Israelul oferă o versiune diferită, după ce ONU a afirmat că tancuri israeliene au pătruns într-o bază a sa din Liban. Meloni l-a sunat pe Netanyahu şi i-a spus că este „inacceptabil”

Victor Ponta, despre ‘divorțul’ PNL de PSD, de la guvernare: E o prosteală!