Cum a scăpat o femeie de durerea de genunchi, după ani de suferință

Durerea de genunchi poate să afecteze fiecare aspect al vieții de zi cu zi, de la mersul pe jos, până la practicarea unor sporturi sau chiar activitățile casnice. În cazul unei rupturi de menisc sau al unei leziuni de cartilaj, impactul asupra genunchiului este semnificativ, iar fără un tratament corect pot să apară complicații pe termen lung.

Luminița, în vârstă de 50 de ani, suferea de ani de zile de o durere de genunchi foarte intensă și, după mai multe încercări de tratamente convenționale fără succes, s-a programat  la Dr. Vladimir Pușcașu, medic primar ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic SANADOR. Aici, în urma unor investigații de specialitate, a aflat că problema era mai complexă decât credea: a fost diagnosticată cu o ruptură de menisc, asociată cu o leziune de cartilaj.

Dr. Vladimir Pușcașu i-a explicat că este necesar tratament chirurgical și i-a recomandat artroscopia de genunchi, o intervenție minim invazivă, cu o rată de succes foarte mare și recuperare rapidă. Procedura de artroscopie a genunchiului presupune realizarea unor incizii foarte mici, prin care chirurgul introduce o cameră miniaturală și instrumente speciale, pentru a trata leziunea, fără afectarea țesuturilor din jur.

În cazul Luminiței, intervenția chirurgicală realizată de Dr. Vladimir Pușcașu la Spitalul Clinic SANADOR a decurs fără complicații. Pentru o recuperare rapidă a mobilității, pacienta a urmat la SANADOR un program personalizat de kinetoterapie, stabilit de un medic specialist.

După procedură, pacienta a declarat ca durerea a dispărut complet, iar mobilitatea genunchiului s-a îmbunătățit considerabil. Recuperarea a fost mai ușoară decât se aștepta, iar după câteva săptămâni a putut reveni la activitățile zilnice, fără disconfort.

La Spitalul Clinic SANADOR, intervențiile de chirurgie ortopedică sunt realizate cu tehnologie de ultimă generație, iar echipa medicală are o vastă experiență în proceduri minim invazive, oferindu-le pacienților nu doar un tratament eficient, ci și confortul unei intervenții rapide și mai puțin traumatizante, atunci când există indicație pentru acest tip de operație.

La SANADOR, pacienții cu afecțiuni ortopedice beneficiază de investigații imagistice de înaltă precizie, realizate cu echipamente de ultimă generație. Atunci când este indicată o intervenție chirurgicală, aceasta este efectuată în cele mai bune condiții la Spitalul Clinic SANADOR, într-unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din România, unde chirurgii ortopezi cu vastă experiență utilizează tehnologii avansate, pentru rezultate optime.

Ori de câte ori este posibil, intervențiile sunt realizate prin proceduri minim invazive, precum artroscopia, care oferă pacienților nu doar un tratament eficient, ci și confortul unei intervenții moderne, cu recuperare rapidă. După operație, pacienții beneficiază de un program de reabilitare medicală personalizat, ce include fizioterapie și kinetoterapie, la recomandarea medicului specialist.

Ultimă oră: Avocata bucureșteană care a plătit 30.000 de euro ca să răzbune moartea fiului ei a fost reținută

România se confruntă cu un deficit uriaș! Producția de alimente este de cinci ori mai mică decât importurile – Ce arată datele