Cum ar sărbători Kelemen Hunor Ziua Naţională dacă ar ajunge preşedintele României

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, susţine că ar reda Ziua Naţională cetăţenilor în cazul în care va ajunge preşedintele României. ”Aş vorbi despre viitor, despre speranţă, cu mesaje incluzive pentru toţi cetăţenii României”, a spus Kelemen Hunor la Prima TV.

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidenţiale, a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, cum ar sărbători ziua de 1 Decembrie dacă ar ajunge preşedintele României.

 
”Aş reda Ziua Naţională cetăţenilor, nu politicienii trebuie sărbătoriţi, nu ei trebuie să sărbătorească. Pe de altă parte, aş vorbi despre viitor, despre speranţă, cu mesaje incluzive pentru toţi cetăţenii României, cum am putea construi o ţară mai bună pentru fiecare om”, a răspuns liderul UDMR. 

 
De asemenea, Kelemen Hunor a fost întrebat dacă ar participa la parada militară în calitate de preşedinte. 
 
”Nu parada e importantă. Ca preşedinte şi şef al Armatei, trebuie să fii prezent acolo. Sărbătoarea este mai mult decât o paradă”, a spus Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor, întrebat dacă a citit cartea lui Ciucă: Nu! Am o listă lungă cu ce trebuie să citesc. Nu cred că Nicolae Ciucă e foarte fericit de această campanie / Ce carte i-a recomandat liderului PNL – VIDEO

Kelemen Hunor, întrebat dacă premierul maghiar Viktor Orban este un model pentru el: Nu există un model politic pe care poţi să-l aplici în România, să aduci din altă parte, indiferent de unde aduci/ Cum îl caracterizează pe Orban