Dacia se luptă să-și mențină supremația – Reduceri importante de prețuri la Duster și Spring, în premieră

SUV-ul Duster 3 poate fi achiziționat la un preț de pornire de 16.990 de euro, marcând prima dată când modelul coboară sub pragul de 17.000 de euro. Versiunea Essential, echipată cu motorul ECO-G 100, beneficiază de această reducere, care include mai multe discounturi cumulate, printre care o reducere de 810 euro acordată de Renault Commercial Roumanie și o reducere de 1.000 de euro prin campania Dacia Credit.

Această strategie de prețuri vine în contextul unei competiții tot mai acerbe pe piața auto și a încercărilor de a stimula cererea în condițiile în care piața auto din România se confruntă cu scăderi semnificative.

Într-un efort de a răspunde cererii slabe pentru vehicule electrice, Dacia a redus prețul facelift-ului modelului Spring, care a intrat în showroom-uri în luna octombrie. Inițial lansat la 16.900 de euro, prețul noului Dacia Spring a scăzut la 15.700 de euro, în urma unei campanii promoționale, și poate fi achiziționat cu 10.600 de euro după aplicarea primei Rabla Plus.

Această ajustare de prețuri vine în contextul în care valoarea tichetului Rabla Plus a fost redusă, afectând astfel vânzările de vehicule electrice, conform directorului Dacia, Mihai Bordeanu. Concurența acerbă și lansările de modele similare din aceeași categorie de preț au contribuit, de asemenea, la diminuarea interesului pentru modelul Spring.

Restul gamei Dacia rămâne la prețurile anunțate anterior. Printre cele mai populare modele se numără Sandero Stepway, disponibil la 13.300 de euro, Jogger, cu un preț de pornire de 16.390 de euro, și Logan, la 12.500 de euro. Toate aceste prețuri se referă la versiunile de bază echipate cu cele mai mici motorizări din gamă.

Filmările violurilor eroinei feminsite Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe

Atacuri israeliene în Liban – Serii de explozii raportate sâmbătă dimineaţă în sudul Beirutului, după ce armata Israeliană a emis ordine de evacuare /Un lider al aripii armate a Hamas şi membri ai familiei, ucişi într-un atac vizând o tabără de refugiaţi