Dâmboviţa: Percheziţii la persoane bănuite că ar fi comercializat alcool în afara antrepozitului fiscal

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţa, nouă percheziţii în localităţile dâmboviţene Târgovişte, Râul Alb şi Malu cu Flori, la persoane bănuite că ar fi comercializat alcool în afara antrepozitului fiscal, informează IPJ Dâmboviţa.

„În cadrul acţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 23 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pun în executare nouă mandate de percheziţie domiciliară. Descinderile au loc (…) la persoane care sunt bănuite de producerea/deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile (alcool)”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, vor fi puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

În sprijinul poliţiştilor, la activităţi sunt angrenaţi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi echipe de la Autoritatea Vamală Română. AGERPRES/(AS – autor: Cornelia Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Lucrări de pictură pe sticlă şi acuarelă de Ioana Belţic Piassoni, expuse la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”

VIDEO Marcel Ciolacu îi răspunde lui George Becali: ‘Să ne astâmpărăm!’