Dana Budeanu îl face ‘fătălău’ pe un lider PNL, după ce acesta a insinuat că vedeta ar fi soția fiului lui Viorel Hrebenciuc și că face jocurile PSD-ului

Dana Budeanu a făcut o analiză drastică a „prăbușii” partidului PNL. Aceasta este convinsă de faptul că Nicolae Ciucă nu are șanse să ajungă în turul 2, pentru că românii știu tot ceea ce a făcut el și cei din partidul lui și nu îl vor vota.

”Şi ne aflăm în această etapă încă, în care Viorel Hrebenciuc joacă un rol important în acest plan. Cunoaşteţi foarte bine faptul că şi prin legături de familie personale, Viorel Hrebenciuc este în momentul de faţă socrul doamnei Dana Budeanu, unul din influencerii cei mai importanţi care susţin campania PSD şi a lui Marcel Ciolacu.

Deci acest plan vizează în primul rând transferul a între 10 şi 20 de voturi pe fiecare secţie de votare. Sunt aproape 19.000 de secţii de votare, deci asta înseamnă undeva spre 400.000 de voturi care s-ar transfera către George Simion. Fac aici precizarea că acesta este un calcul extrem de cinic pentru PSD, pentru că ei ştiu foarte bine că prin acest transfer de voturi, deşi clamează public că este în afara logicii politice a unui partid de a transfera voturi, ei nu pierd nimic, pentru că aceste voturi nu se regăsesc nici în mandate parlamentare sau în altceva.

Ştiţi foarte bine că după ce se încheie primul tur al alegerilor prezidenţiale, totul se reia de la zero. Deci este mai puţin important cu ce scoruri au intrat în turul al 2-lea cei doi candidaţi şi repetarea scenariului din anul 2000 devine foarte plauzibilă”, a mai afirmat preşedintele PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

„Ce faceți, bă, pensaților? A inceput campania electorală. Pensații s-au pregătit din timp, adică de ieri, băi, dar atât de proști sunt ăștia de la pensați de patru echipe, dar ce fac alea patru echipe și ești pe locul cinci, pe banii noștri, milioane, milioane, că oamenii trebuie să știe adevărul.

Toată populația României, fraierilor, se uită la ce spune Dana Budeanu, pentru că spun doar adevărul. Ai auzit, Muraru? Hai, stați drepți, că vorbesc eu. Drepți! Acest fătălău care a lansat campania sau s-a aciuat și el pe lângă ceilalți fraieri de la pensați că au găsit nu știu ce.

A ieșit prostălăul ăla de la Iași, fratele ăluia de la Washington, ai uitat când cărai tava pe la Fenechiu, nebunule, când erai secretara la penali, ai uitat? Păi, poate, nu știu, ăstia de la pensați, te caută ăștia de la antisemitism, fraierii ăștia care plătesc milioane de euro, s-au trezit ieri să-l pună pe un prost unul dintre cei mai proști de acolo, să inventeze că e nu știu ce plan făcut, în care sunt inclusă. Și eu, care am aflat ieri că sunt măritată.

Toate declarațiile de ieri sunt minciuni, printre care s-a strecurat că aș fi nora cuiva. Băi, prostule, în primul rând, eu nu sunt măritată, am divorțat cândva, nu sunt căsătorită cu nimeni, imbecililor. Nu există niciun plan, că n-ai cum să faci plan care ar putea fi în spatele eșecului definitiv al PNL, deci nu trebuie să inventezi cai verzi pe pereți. Care e planul? Când voi aveți patru echipe plătite din banii noștri, milioane de euro, aveți principala televiziune de stat la picior”, a dezvăluit Dana Budeanu în emisiunea „Punctul culminant”, de la România TV.

Vedeta susține că Nicolae Ciucă este doar o marionetă, care face ce i se spune, însă, chiar și așa, îl face praf, amintind mai multe situații critice, care au avut loc în România.

„L-ați avut pe Hoha, Ciucă e candidatul lui Hoha, care este șef peste structurile de forță adică, Ciucă are în spate pe Hoha, adică sistemul statului paralel, toate răspund în fața lui Hoha, până când nu mai este.

Astăzi, când vorbim, are loc criza nr. 407 că nu știu ce se întâmplă în turul 2, nu intrați în turul 2? De ce? Știe populația că ați făcut, că ați călcat țăranul amărât român, ați închis toate punctele de vânzare, ați închis toate spitalele din România, criminalilor! Ați aruncat mame și tați în saci negri la groapa comună fără slujbă, poate de aia nu meritați să existați în politică, domnule Ciucă, ați închis școlilile ca nicăieri în Europa.

Dumnezeu e tot, de aia nu intrați în turul 2… ai înțeles, bă, fătălăule expandat? În ultimii 30 de ani, asistena medicală a României e PSD, că așa s-a organizat, nu dorm cu ei în pat, așa cum dormi tu cu baronii penali în pat„, a mai declarat Dana Budeanu.

Președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, susține că membri ai PSD i-ar fi dezvăluit că fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, ar fi fost cel care a avut ideea de a o scoate pe Diana Șoșoacă din cursa electorală pentru Cotroceni.

Muraru a declarat pentru Știrile Pro TV că președinta partidului SOS România ar fi avut o înțelegere cu Partidul Social Democrat, pe care nu a respectat-o, motiv pentru care a fost exclusă din cursa electorală.

Sursa: www.stiripesurse.ro

SUA, îngrijorate de utilizarea de către China a inteligenţei artificiale, spun că ar putea face ţările vulnerabile la constrângere

Horoscopul zilei de 26 octombrie 2024. Săgetătorii se gândesc la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta