Dana White: Conor McGregor nu va reveni în UFC până cel puţin în 2025

Luptătorul Conor McGregor nu va reveni în octogon timp de cel puţin încă patru luni, a anunţat marţi preşedintele UFC, Dana White, potrivit Reuters.

McGregor (22-6) trebuia să îl înfrunte pe Michael Chandler la categoria uşoară la UFC 303 la începutul acestei veri, dar a suferit o fractură la un deget cu câteva săptămâni înainte de data stabilită.

„Am vorbit. Nu ne-am întâlnit, dar am vorbit, şi da, (McGregor) vrea să lupte. Aşa că ne vom gândi la asta. (Dar) nu în acest an. El nu va lupta în acest an”, a declarat White.

McGregor era ferm convins că va reintra în Octagon în acest an, iar Chandler (23-8) şi-a exprimat optimismul că se vor întâlni la UFC 310 în Las Vegas, la mijlocul lunii decembrie.

Această posibilitate a părut puţin probabilă atunci când McGregor a fost văzut pe filmuleţe petrecând în diferite locuri.

McGregor a suferit o fractură la picior în timpul unei înfrângeri în faţa lui Dustin Poirier, în iulie 2021, şi nu a mai luptat de atunci.

A început ANONIMUL 2024 – Peste 4.000 de spectatori au văzut „The Seed of the Sacred Fig” în prezenţa actriţei Mahsa Rostami

IPJ Constanţa, după acuzaţiile sindicatelor că unele maşini de poliţie sunt pericol pentru siguranţa traficului rutier: Afirmaţiile care nu sunt în concordanţă cu realitatea şi care nu sunt prezentate conducerii, pot duce la dezinformarea opiniei publice