Dani Carvajal anunţă că a suferit o leziune gravă a ligamentului încrucişat şi va fi operat: Voi reveni ca o bestie

Jucătorul Dani Carvajal (Real Madrid) a anunţat că a suferit o leziune gravă a ligamentului încrucişat şi că va fi supus unei intervenţii chirurgicale. El s-a accidentat la finalul meciului cu Villarreal, scor 2-0, de sâmbătă seară, din campionatul Spaniei.

„A fost confirmată o gravă leziune a ligamentului încrucişat, va trebui să fiu supus unei intervenţii chirurgicale şi să fiu departe de teren pentru câteva luni”, a scris Carvajal în social media.

De asemenea, Carvajal a ţinut să-şi însoţească anunţul cu o imagine foarte puternică: un selfie cu el pe targă, cu un zâmbet, ca dovadă a optimismului şi recunoştinţei sale: „Abia aştept să-mi încep recuperarea şi să revin ca o bestie. Vă mulţumesc tuturor foarte mult pentru mesajele voastre, mă simt foarte iubit”.

În minutul 90+4 al meciului cu Villarreal, scor 2-0,  Dani Carvajal s-a accidentat la genunchi în urma unui contact cu un adversar şi s-a prăbuşit pe teren urlând de durere. Madrilenul a fost scos cu targa de pe teren, plângând în hohote, şi ar putea lipsi o vreme îndelungată de pe gazon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIVE TEXT – ANM a emis cod portocaliu de vreme rea: zonele vizate

Horoscopul zilei de 7 octombrie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să investească mai mult în casa lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta