Daria Kasatkina, în finală la Seul

Daria Kasatkina va juca a cincea sa finală în 2024, notează agenţia Yonhap. Ea a câştigat un titlu în acest sezon şi şapte în întreaga sa carieră.

Daria Kasatkina, locul 13 mondial, este principala favorită a turneului din capitala Coreei de Sud, dotat cu premii totale de 922.573 de dolari. Diana Şnaider, locul 16 mondial, a fost cap de serie numărul 4.

Ele au disputat sâmbătă şi meciurile din sferturi de finală, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, însă au fost amânate din cauza ploii. Kasatkina a eliminat-o în sferturi pe britanica Emma Răducanu, care a abandonat, accidentată, după ce a pierdut primul set cu 6-1. Tot în sferturi, Şnaider s-a impus în faţa ucrainencei Marta Kostiuk, 7-6 (9/7), 6-3.

În semifinale, Beatriz Haddad Maia, locul 17 mondial mondial şi cap de serie numărul 3, a trecut de rusoaica Veronika Kudermetova (44 WTA) după două seturi simetrice, 6-4, 6-4. Brazilianca o învinsese mai devreme, în sferturi de finală, pe sora Veronikăi, Polina Kudermetova (163 WTA), cu 6-2, 6-1.

Haddad Maia a fost învinsă în urmă cu aproape o lună în finala turneului de la Cleveland, după care a ajuns în sferturi de finală la US Open. Brazilianca a câştigat până acum trei turnee în circuitul principal al tenisului profesionist feminin.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Pogba surprinde lumea muzicală alături de Team Paiya

Nicoleta Pauliuc: Biroul Politic Naţional al Organizaţiei de Femei a PNL a votat astăzi, în unanimitate, susţinerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale