Deputaţii au votat ca prima săptămână din luna octombrie să fie „Săptămâna Prevenţiei Gripei în România”

Deputaţii au votat, miercuri, cu 168 de voturi pentru, 30 contra şi 68 de abţineri proiectul de Lege pentru instituirea primei săptămâni din luna octombrie ca „Săptămâna Prevenţiei Gripei în România”. Camera Deputaţilor este for decizional în acest caz.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare instituirea primei săptămâni din luna octombrie ca „Săptămâna Prevenţiei Gripei în România”.

Potrivit proiectului, săptămâna poate fi marcată de către autorităţile publice centrale şi locale, precum şi de către organizaţiile nonguvernamentale şi organizaţiile profesionale prin organizarea de evenimente dedicate prevenţiei gripei.

Proiectul de lege a fost semnat de parlamentari de la PSD, PNL, USR, minorităţi.

Elena Lasconi a absolvit Universitatea Ecologică la Deva. În CV-ul oficial este menţionată doar Academia de Studii Economice Bucureşti, unde şi-a susţinut licenţa / Explicaţiile liderului USR

Dosarul morţilor suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Instanţa constată declaraţii contradictorii ale martorilor şi „o posibilă relaţie de duşmănie” între o martoră a acuzării şi una dintre doctoriţele inculpate