Deputatul Alin Ignat, demisionar din PNL: În 2020 PNL-ul lui Mircea Hava stabilea listele prin votul liber al tuturor primarilor. Azi, Dumitrel şi compania se tem de voinţa şi inteligenţa propriilor primari şi le servesc lista decisă de trei băieţi la şpr

Deputatul Alin Ignat, care a demisionat din PNL după ce a fost plasat pe locul al patrulea pe lista de candidaţi a filialei Alba, loc considerat neeligibil, continuă să critice partidul din care a făcut parte. El susţine că, spre deosebire de vechea conducere a PNL Alba, care stabilea listele de candidaţi ”prin votul liber al tuturor primarilor”, actuala conducere ”serveşte” o listă ”decisă de trei băieţi la şpriţ”.

Alin Ignat, demisionar din PNL, după ce nu a mai prins un loc eligibil pe lista de candidaţi a PNL Alba pentru viitorul legislativ, a postat, pe Facebook, rezultatele unei cercetări sociologice despre care susţine că a fost comandată ”de tovarăşii cu competiţia în gură de la PNL Alba”, sondaj în care el s-ar afla pe locul al optulea ca ”favorabilitate” în rândul persoanelor politice la nivel local.

 
Ignat a criticat, în acest context, felul în care au fost stabilite listele de candidaţi, făcând comparaţia între fosta şi actuala conducere a PNL Alba în privinţa modului în care s-au luat deciziile.

 
”Apropo de competiţie, de vremea lui Mircea Hava şi vremurile lui Dumitrel (Ion Dumitrel, preşedintele PNL Alba – n.r.), în 2020 PNL-ul lui Mircea Hava stabilea listele prin votul liber al tuturor primarilor. Azi, Dumitrel şi compania se tem de voinţa şi inteligenţa propriilor primari şi le servesc lista decisă de trei băieţi la şpriţ. Nu e frumos să minţi şi să n-ai simţul penibilului”, a scris Alin Ignat.

Jordan Veretout, vizat de mesaje de ură în mediul online. Olimpique Marseille condamnă mesajele

Extrema dreaptă obţine o victorie fără precedent în alegeri regionale, Scholz sancţionat