Dezvoltatorul imobiliar Homing Properties investeşte aproximativ 35 de milioane de euro în dezvoltarea unui complex de vile de lux în Pipera

Homing Properties, dezvoltatorul imobiliar specializat pe segmentul rezidenţial mediu şi superior, anunţă că investeşte 35 de milioane de euro în construirea complexului rezidenţial de vile de lux în zona de nord a Bucureştiului – Homing Village.

”Homing Properties, dezvoltatorul imobiliar specializat pe segmentul rezidenţial mediu şi superior, investeşte 35 de milioane de euro în construcţia complexului rezidenţial de vile de lux în zona de nord a Bucureştiului – Homing Village”, informează compania.

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafaţă totală de teren de 65.000 mp şi va cuprinde 140 de vile, cu o suprafaţă construită totală de aproximativ 32.000 mp şi aproximativ 600 de locuri de parcare acoperite.

”Homing Village vine să completeze oferta de locuinţe din nordul Capitalei şi lansează în piaţă vile de lux, de dimensiuni medii. Am combinat arhitectura şi designul modern, cu facilităţi complete şi poziţionare strategică, astfel încât să ne asigurăm că viitorii locuitori vor avea la dispoziţie tot ce au nevoie. Apetitul pentru locuinţele din segmentul mediu-superior a rămas pe un trend ascendent şi vedem o tendinţă tot mai mare a cumpărătorilor să se îndrepte către locuinţe cu grădini”, a declarat Tomas Manjón, co-fondator Homing Properties.

Complexul are 5 tipuri diferite de vile, de la 3 la 6 dormitoare, fiecare cu o grădină privată şi o piscină opţională. Proiectul va oferi, de asemenea, spaţii verzi generoase, un teren multisport, un loc de joacă pentru copii, un centru de fitness şi o sală de evenimente. De asemenea, se va asigura securitate 24/7.

Complexul rezidenţial de vile va fi dezvoltat în patru etape, prima fază a proiectului fiind programată pentru livrare în ultimul trimestru al anului 2026.

Compania de dezvoltare imobiliară Homing Properties, cu o experienţă de 10 ani în piaţa de real estate din România şi Spania, a fost creată de 3 antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck şi David Tortosa. Homing Properties este specializată pe segmentul rezidenţial mediu şi superior. În România a dezvoltat proiecte rezidenţiale de succes precum Trastevere (aproximativ 8.500 mp), Triana (aproximativ 8.750 mp) şi Icoanei Gardens (aproximativ 6.750 mp).

 

 

Arad: 650 de tone de deşeuri periculoase au fost descoperite de autorităţi pe o proprietate privată

Dolj: Casieră a Companiei de Apă Oltenia, reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a însuşit suma de 680.000 de lei