DGPMB: Adolescent, cercetat după ce apare într-un clip online în timp ce trage cu pistolul

Un adolescent este cercetat de poliţişti, după ce pe o platformă online a fost postat un videoclip în care se observă cum, dintr-un autoturism, o persoană aflată în dreapta şoferului ar executa focuri de armă în Sectorul 5.

În urma verificărilor efectuate de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase a fost identificat bănuitul, acesta fiind un minor în vârstă de 15 ani, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, AGERPRES.

În vederea administrării materialului probator, marţi au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Ministrul ucrainean de externe solicită sprijin pentru a opri atacurile ruseşti asupra porturilor de la Marea Neagră

Tenis: Alexander Zverev a debutat cu dreptul la turneul ATP 500 de la Viena