Diana Șoșoacă: Arhitectul crizei de la Lungulețu este chiar ministrul de Interne/ Acuzațiile șefului S.O.S. România

#image_title

content-image

Liderul S.O.S. România a dezvăluit că motivul real din spatele situației de la Lungulețu este planul Guvernului de a ceda Apele Române Franței, iar arhitectul scandalului cu jandarmii ar fi chiar ministrul Predoiu.

“Guvernul României are nevoie de bani. Și Guvernul României nu mai știe de unde să mai ia bani. Și se folosește de niște oameni pe care oricum vrea să îi dea afară. Știți de ce? Pentru că Apele Române se vor desființa.  De ce? Pentru prost management. Și vor fi preluate de apele franceze care ne vor arăta cât de bun management au francezii pe apele noastre din România.  Înțelegeți de ce au folosit Apele Române în această situație?  […]

content-image

Nu știu dacă Veolia este cea care va prelua Apele Române, dar este o chestie, o acțiune a guvernului la solicitarea Franței.  Am descoperit… De aia vreți să îmi luați copiii? Pentru că am descoperit mizeria asta?  Pentru că pe voi nu vă interesează cei cinci lei pe mia de metri cubi pe care nici măcar nu o folosește omul respectiv și care se întoarce înapoi în canalul de irigații. Pe voi vă interesează să arătați cât de proastă este Apele Române și să fie preluată, dată pe tiparul tuturor uzinelor și industriei noastre desfințate de societăți străine. În speță, societățile franceze, pentru că suntem colonie franceză.

Oameni buni, trebuie să reacționăm cu toții. Este inacceptabil ceea ce se întâmplă.  Deci, jandarmii cu poliția nu au fost aduși de Apele Române și atunci cine i-a trimis? Păi avem un ministru, domnul ministru Predoiu, care dispune. Domnul ministru Predoiu trebuie să ne spună, dânsul a trimis jandarmeria și poliția să aresteze oamenii de la Lungulețu? Am să-i fac o sesizare domnului Predoiu să-mi spună și mie dacă știe despre această intervenție în forță.

Domnul director tehnic spune clar, domnule noi eventual, dacă voiam să facem lucrul ăsta, trebuie să mergem să vorbim elegant, civilizat cu oamenii, de față cu primarul, cum se face.

Să știți că de foarte multe ori se dă vina pe anumite instituții pentru că în spate este altceva. De aceea, pentru că de șase ani am înțeles cum merg treburile în această țară, m-am dus să vorbesc personal cu reprezentanți a instituțiilor acestea. Pentru eu n-am nevoie ca Apele Române să treacă în patrimoniul Franței.  Dacă Franța pune mâna pe Apele Române, suntem morți. Știți cât de scumpă este apa în Franța?  Uitați-vă ce au făcut în Africa, în coloniile franceze.  Te duci cu cardul, cu cartela, să-ți iei apă. Pui cartela, apeși butonul și îți vine un pahar cu apă și ești înregistrat că ai băut paharul cu apă.”

Sursa: www.stiripesurse.ro

Festivalul Internaţional George Enescu: Cinci reprezentaţii în premieră la Cazinoul din Constanţa / Programul anunţat de organizatori

Accident în lanț: un copil de 5 ani a fost rănit