Diana Șoșoacă, în miez de noapte la sediul BEC – O ultimă încercare disperată pentru candidatură

Potrivit unor surse din cadrul BEC, Diana Șoșoacă s-a prezentat la sediul Biroului cu doar câteva minute înainte de miezul nopții, când termenul de depunere a candidaturilor la alegerile prezidențiale a expirat.

Lidera SOS România completează cereri și vrea să-și depună candidatura pe baza semnăturilor depuse anterior, pentru candidatura deja invalidată de CCR.

După cum au stabilit deja BEC și CCR, în cazul Miron Cozma, semnăturile de la o candidatură depusă anterior nu mai pot fi folosite a doua oară. Chiar dacă noul dosar ar fi acceptat dincolo de ora limită, candidatura ar fi invalidată din cauza semnăturilor.

Curtea Constituțională a României a admis sâmbătă contestațiile împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale.

Hotărârea CCR este definitivă, în acest moment Diana Șoșoacă fiind exclusă din cursa prezidențială. Aceasta a acuzat o conspirație a „evreilor” împotriva sa.

Reacții critice la adresa hotărârii CCR au venit și din partea USR și PNL, în contextul în care electoratul Dianei Șoșoacă s-ar putea reorienta spre George Simion, care ar putea intra în turul 2 al alegerilor prezidențiale, alături de Marcel Ciolocu, în dauna lui Nicolae Ciucă.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lupta pentru Cotroceni se încinge! Fostul director al SIE, Silviu Predoiu, și alți cinci candidați intră în competiție

VIDEO Declarațiile șefului ONU, la un an de la atacul Hamas din sudul Israelului