Diana Șoșoacă, prima reacție după respingerea candidaturii: ‘Evreii au acționat împotriva României’

„Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva. Nu știu nici măcar cum arată citația, ceea ce înseamnă că s-au încălcat grav toate drepturile procesuale. Solicit românilor să ieșiți în stradă! Așa ceva este inacceptabil. Singurul naționalist care putea să câștige aceste alegeri… Deci asta înseamnă că evreii au acționat împotriva României. Îi acuz pe evrei de implicare în procesul constituțional. Nu se poate așa ceva!”, a declarat Șoșoacă, într-o transmisiune live pe Facebook.

Curtea Constituțională a României a admis sâmbătă contestația împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, precizează surse oficiale pentru stiripesurse.ro.

Decizia CCR este definitivă, în acest moment Diana Șoșoacă fiind exclusă din cursa prezidențială.

CCR a mai hotărât respingerea contestațiilor referitoare la candidaturile lui Nicolae Ciucă și Kelemen Hunor. S-a menținut decizia de respingere a candidaturii lui Miron Cozma.

Votul pentru candidatura lui Mircea Geoană a fost amânat pentru ora 21.

Premier League: Victorii pentru Arsenal şi Manchester City

Romaşcanu (PSD) îi răspunde lui Florin Roman, după ce a afirmat că respingerea candidaturii Dianei Şoşoacă este o făcătură PSD: Festivalul idioţeniilor! Când ai dileme şi dificultăţi să îţi vezi candidatul în finală, începi să dai rateuri de gândire