DIICOT: 2,3 kilograme de canabis, aduse din SUA în România prin firme de curierat

Potrivit unui comunicat al DIICOT, miercuri, procurorii din Structura Centrală și polițiștii BCCO București au făcut patru percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în trei cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri.

În prima cauză, un tânăr de 22 ani este cercetat după ce, la începutul lunii octombrie, a procurat și a introdus în România, din SUA, prin intermediul unor servicii de curierat, cantitatea de peste 2, 3 kilograme canabis destinată comercializării.

De asemenea, în perioada iunie-septembrie 2024, un alt suspect în vârstă de 18 ani a deținut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de canabis, cu sume cuprinse între 200 și 500 lei.

În sarcina unui făptuitor, de 24 de ani, cercetat în cel de al treilea dosar penal, s-a reținut că, în perioada aprilie-iunie 2024, a procurat,deținut și vândut canabis către consumatori din municipiul București.

Audierile au loc la sediul DIICOT-Structura Centrală.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Dancilă confirmă relația cu Nuno și numirea lui Geoana la NATO

Femeie de 31 de ani, accidentată pe o trecere pentru pietoni din Arad / Maşina care a lovit-o şi-a continuat drumul – Poliţia face publice imagini