Dinamo Zagreb s-a despărţit de antrenorul Jakirovic după înfrângerea cu 9-2 din meciul cu Bayern

Antrenorul echipei Dinamo Zagreb, Sergej Jakirovic, a părăsit clubul, joi, la două zile după înfrângerea cu 9-2 suferită de formaţia sa în meciul cu Bayern Munchen, relatează Reuters.

În vârstă de 47 de ani, bosniacul Jakirovic, care a antrenat anterior HNK Rijeka, a fost numit antrenor principal la Dinamo în februarie 2023.

El a condus Dinamo Zagreb la al 25-lea titlu de campion şi la Cupa Croaţiei în sezonul trecut. Sandro Perkovic, membru al staff-ului de antrenori al lui Jakirovic, a fost numit manager interimar.

„În astfel de situaţii, cel mai important lucru este să rămâi decent şi să pui pe primul loc interesele lui Dinamo”, a declarat preşedintele clubului, Velimir Zajec. „Acum depinde de noi să luăm o decizie de calitate cu privire la noul antrenor în acest moment dificil pentru Dinamo şi să revenim pe calea victoriei. Am avut o colaborare plăcută, iar Jakirovic mi-a lăsat o impresie ca fiind o persoană de calitate. Îi doresc mult noroc în cariera sa viitoare”.

 

Jens Stoltenberg îi avertizează pe americani şi europeni, în discursul său de adio, împotriva tentaţiei izolaţioniste. ”Trebuie să fim pregătiţi să plătim preţul păcii”. ”Libertatea este mai importantă decât liberul schimb”

PNL îl acuză pe Crin Antonescu că este ‘necolegial’