Divorțul anului pe scena politică! Nicolae Ciucă nu îi mai răspunde lui Marcel Ciolacu după scandalul Șoșoacă: ‘Am întrerupt orice dialog politic cu PSD’

„Nu. Am spus nu. Nu înseamnă nu (n.red nu îi mai răspunde la telefon). Există staff tehnic desemnat să rezolve problemele de guvernare. (…) Chestiunea legată de apariția unei probleme, sigur și noi am crezut că PSD nu mai are probleme și am crezut că PSD este un partener cu care putem să discutăm subiectele legate de o predictibilitate, legate de o stabilitate a țării. Au ajuns la putere și au simțit mirosul puterii și a reieșit foarte clar că își doresc puterea totală. Este o falsă impresie și un fals mesaj când se spune „noi împărțim puterea”. Păi cum împărțim puterea, când tu o iei pe toată și vrei să o iei pe toată? Iar formula care se generează prin a-l duce pe George Simion în turul 2 nu reprezintă altceva decât perspectiva guvernării PSD-AUR”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat pe cineva avantajează eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa prezidențială, Ciucă a spus: „Este greu să estimăm unde se vor duce voturile. Aritmetica cifrelor nu bate cu aritmetica politică. Nefiind sociolog de meserie, nu cred că pot să am un punct de vedere care să fie susținut de o experiență sau de o predictibilitate, mai ales că nu am făcut o analiză în sensul acesta”.

De asemenea, liderul PNL a declarat că nu își mai dorește o coaliție cu PSD după alegerile din decembrie. „Voi vedea după ce am votul românilor în față. (…) Nu am un răspuns în momentul de față și nu îmi doresc o coaliție cu PSD”, a spus Ciucă, precizând că este în dialog cu partidele de dreapta în acest moment.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Iohannis, mesaj la Summitul European al Patrimoniului Cultural: Patrimoniul cultural a devenit o resursă de neînlocuit a prosperităţii şi a dezvoltării durabile. Pentru viitorul Europei noastre, cultura este fundamentală

VIDEO Nicolae Ciucă demască strategia lui Marcel Ciolacu: ‘Se replică situația din 2000 / asta arată disperare’