Doi bărbaţi, între care şi un poliţist, reţinuţi pentru trafic de droguri/ În acelaşi dosar este cercetată o femeie care a depozitat cannabis în locuinţa ei

Doi bărbaţi, între care un poliţist, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Giurgiu pentru trafic de droguri după ce au vândut diferite cantităţi de cannabis. De asemenea, anchetatorii cercetează o femeie de 27 de ani pentru că a depozitat cannabis în locuinţa ei, la cererea unuia dintre bărbaţi.

Potrivit DIICOT, doi bărbaţi de 30 şi 32 de ani, unul dintre ei agent de poliţie, şi o femeie de 27 de ani sunt cercetaţi de DIICOT Giurgiu pentru trafic de droguri de risc şi deţinerea, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu. 

 
”În intervalul martie-octombrie 2024, inculpatul în vârstă de 30 de ani a deţinut, inclusiv pentru consum propriu, şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de cannabis (drog de risc) cu sume cuprinse între 150 şi 250 de lei, către consumatori din judeţul Giurgiu. Cu privire la inculpatul de 32 ani, s-a reţinut că, în perioada mai-octombrie 2024, a procurat, transportat şi livrat diferite cantităţi de canabis, iar la data de 16 octombrie 2024 a deţinut în locuinţa sa, în scopul vânzării, aproximativ 290 grame de canabis”, au anunţat procurorii.

 
Ei au menţionat că bărbatul de 32 de ani este cercetat şi pentru că i-a încredinţat autoturismul său pentru a se deplasa pe drumurile publice unei persoane care avea suspendat dreptul de a conduce. 
 
”Cercetările efectuate au mai relevat că inculpata cercetată în prezentul dosar a depozitat în locuinţa sa, la cererea unui coinculpat, o cantitate de cannabis, destinată comercializării, şi de asemenea, a deţinut fără drept o altă cantitate, pentru consumul propriu”, a transmis sursa citată.
 
În urma percheziţiilor au fost găsite 300 de grame de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal conţinând cannabis şi tutun, mai multe comprimate cu substanţă activă alprazolam, precum şi alte mijloace de probă.
 
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
 
Femeia este anchetată sub control judiciar.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Essilor International SAS vrea să preia Optical Investment Group

UEFA a amendat FRF după meciul României cu Lituania. Acuzaţiile: transmiterea unui mesaj nepotrivit pentru un eveniment sportiv şi comportamentul rasist al suporterillor / În plus, la următorul joc de acasă o parte din stadion va fi fără spectatori