Doi fraţi, condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane, de minori şi proxenetism, aduşi în ţară din Olanda / Au obligat tinere să se prostitueze în Austria şi Germania

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă, sâmbătă, că doi fraţi, condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane, de minori şi proxenetism, au fost aduşi în ţară din Olanda.

Alina Gorghiu anunţă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că au fost aduşi în ţară, din Olanda, doi fraţi care au fost condamnaţi la închisoare pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

”Ştiţi ce face un proxenet? Te obligă să practici prostituţia şi câştigă banide pe urma ta. Pe scurt, sunt nişte ticăloşi!”, afirmă ministrul Justiţiei.

Alina Gorghiu precizează că cei doi sunt Cociaş Petre Ioan, condamnat la 9 ani şi 4 luni de închisoare, şi Cociaş Viorel Marian, condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare.

Cei doi făceau parte dintr-o grupare care a obligat tinere să se prostitueze în Germania şi Austria, între victime fiind şi minore.

 

 

Cei patru copii dispăruţi din judeţul Constanţa – trei fraţi şi un văr de-al lor – încă de negăsit / Poliţiştii îi caută în toate staţiunile de pe litoral

Poliţiştii au avut 14 acţiuni de amploare, în perioada 12-25 iulie, pentru combaterea infracţionalităţii economice / Au fost instituite măsuri asigurătorii de peste 21.000.000 de lei