Doi soţi, găsiţi morţi într-un apartament din Braşov/ Poliţia a intrat cu forţa după ce vecinii au sesizat că se aud zgomote

Doi soţi în vârstă de 50, respectiv 57 de ani, au fost găsiţi morţi, luni, într-un apartament din municipiul Braşov. Poliţiştii au intrat cu forţa în locuinţă, fiind chemaţi de vecinii care au auzit zgomote. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cum au decedat cei doi.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secţia 2 Poliţie au fost solicitaţi astăzi, 14 octombrie, să intervină, în urma primirii unui apel telefonic direct, la o adresă din municipiul Braşov, întrucât fuseseră semnalate de locatari zgomote, venite dintr-un apartament. La faţa locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliţie care a procedat la pătrunderea în forţă, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Braşov, în locuinţă, unde a identificat două persoane decedate, soţ şi soţie, de 57, respectiv 50 de ani”, a arătat, luni după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

 
Ca urmare, a fost solicitată echipa operativă de cercetare şi a fost informat procurorul de caz.

 
În prezent, cercetările sunt în curs de desfăşurare, urmând a se stabili, în detaliu, împrejurările producerii evenimentului.

Tânăr reţinut de procurorii din Bucureşti, după ce a rănit cu o macetă artizanală un bărbat

România s-a clasat pe locul 8 la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2024, de la Torino