Dolj: Tânăr reţinut după ce a agresat trei persoane şi a condus o maşină cu numere false de înmatriculare şi fără a avea permis

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj, după ce a agresat trei persoane, pe stradă, dar şi pentru că a condus o maşină fără a avea permis de conducere. De asemenea, poliţiştii au stabilit că pe autoturismul respectiv erau montate numerele de înmatriculare ale unui alt autovehicul.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, vineri, că un tânăr de 20 de ani din comuna Poiana Mare este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, lovirea sau alte violenţe(trei acte materiale) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 
”Din cercetările efectuate s-a stabilit că la data de 2 septembrie 2024, în jurul orei 17.10, tânărul a condus un autoturism pe strada Balta Mare, din comuna Poiana Mare, moment în care a oprit autoturismul lângă un grup de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 55 şi 82 de ani. Aici, folosindu-se de un corp dur, din lemn, i-ar fi lovit pe cei trei, provocându-le acestora vătămări corporale. De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar numerele de înmatriculare montate pe autoturism erau atribuite unui alt autovehicul”, au precizat poliţiştii. 

 
Tânărul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, pentru luarea unei măsuri preventive.

Focarul de toxiinfecţie alimentară din mai multe şcoli din Mehedinţi – Ministerul Sănătăţii: În total, 118 persoane s-au prezentat la unităţi medicale/ Şapte copii şi un adult rămân sub supraveghere medicală

Consiliul Legislativ măcelărește Legea Iohannis-senator: Are caracter ‘oneros’. Este o lege ‘intuitu personae’