Donald Trump ar fi amenințat de iranieni: Întreaga armată americană observă şi aşteaptă

”Preşedintele Trump a fost informat (marţi) mai devreme de către Biroul Directoarei Informaţiilor (ODNI) despre ameninţări reale şi ale concrete ale Iranului vizând să-l asasineze”, a anunţat marţi într-un comunicat un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump, Steven Cheung.

Potrivit acestui reprezentant al campaniei lui Trump, care citează serviciile americane de informaţii, aceste ”atacuri continue şi coordonate” s-au intensificat ”în ultimele luni”.

Acuzaţii de aceeaşi natură au fost respinse de către Iran în vară.

La jumătatea lui august, Statele Unite au arătat cu degetul responsabilitatea Iranului în mai multe tentative de piratare informatică a campaniilor prezidennţiale ale lui Donald Trump şi Kamalei Harris.

Una dintre tentative a fost dezvăluită la 10 august de către echipa canidatului republican.

Potrivit autorităţilor americane, hackeri iranieni au trimis echipei de campanie a lui Joe Biden, care s-a retras între timp din cursa la fotoliul de la Casa Albă, documente ”furate” echipei miliardarului republican.

În opinia purtătorului de cuvânt al lui Trump, aceste ”ameninţări” ilustrează faptul că ”regimului terorist din Iran îi place slăbiciunea Kamalei Harris şi este îngrozit de puterea şi hotărârea preşeidntelui Trump”.

Donald Trump a fost, în ultimele luni ţinta a două presupuse tentative de asasinare.

El a fost vizat de tiruri şi rănit la urechea dreaptă la un miring de campanie la Butler, în Pennsylvania, la 13 iulie.

La 15 septembrie, un bărbat a fost arestat după ce a fost pus pe fugă de agenţi Secret Service care l-au reperat cu o armă în apropierea terenului de golf de la West Palm Beach, pe care miliardarul juca golf.

El a fost inculpat marţi cu privire la o tentatică de asasinat.

Donald Trump evocă miercuri ”ameninţări mari” la adresa vieţii sale din partea Iranului, în urma declaraţiilor echipei campaniei sale prezidenţiale cu privire la ameninţări ”reale şi specifice” din partea Teheranului, dezvăluite de către spionajul american.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Herdea (CNAS): Asigurații care și-au pierdut rețetele sau medicamentele în calamități vor putea obține altele

Dennis Man, cel mai bun atacant din Serie A, pe baza notelor primite