Două minore aflate în plasament la o familie din Vaslui, date dispărute

Două fete în vârstă de 16 ani, aflate în plasament la o familie din comuna Zorleni, au fost date dispărute, luni, după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cele două minore au plecat voluntar de la locuinţa lor din Zorleni, pe data de 27 octombrie, în jurul orei 20.00 şi nu au mai revenit sau contactat membrii familiei.

„Popa Iulian-Smaranda are o înălţime de 1.55 metri, greutate de 60-65 de kilograme, constituţie atletică, păr lung şaten şi ochii căprui. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă albă, blugi albaştri, purta adidaşi negri şi avea asupra sa un rucsac negru. Chelaru Maria-Ionela are o înălţime de 1.75 metri, greutate de 60-65 de kilograme, constituţie atletică, păr lung şaten şi ochii verzi. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă neagră, blugi albaştri şi purta adidaşi crem. Rugăm pe oricine le-a văzut, sau are informaţii despre ele, să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie! Orice detaliu poate fi de ajutor în găsirea persoanelor dispărute”, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării minorelor dispărute.

Legea de actualizare a pensiilor militare va fi adoptată în regim de urgență în Camera Deputaților

Țara în care se lucrează 4 zile pe săptămână, iar economia efectiv a explodat: angajații sunt mai eficienți și mai fericiți