Dovada că ‘niciodată nu-i prea târziu’: Keanu Reeves își face debutul în cursele auto profesioniste

Reeves a ieșit de pe pistă și a ajuns pe iarbă la ieșirea din Virajul 9, puțin după jumătatea cursei de 45 de minute. A reintrat pe pistă și a continuat să conducă, semnalând că nu a fost rănit.

Keanu Reeves, care s-a calificat pe locul 31 din 35 de mașini, a urcat până pe locul 21 și a evitat cu succes un accident în primul tur, la Virajul 14. A terminat cursa pe locul 25.

Reeves, în vârstă de 60 de ani, concurează la Indianapolis în Toyota GR Cup, o serie de curse specifice Toyota, parte din evenimentul Indy 8 Hour din acest weekend. El va avea o a doua cursă duminică.

Reeves are experiență anterioară în curse, fiind fost participant la Toyota Grand Prix of Long Beach, în cursa de celebrități. El a câștigat evenimentul în 2009.

Actorul urmează să participe marți la o proiecție aniversară de 30 de ani a filmului „Speed”, alături de colega sa de platou, Sandra Bullock, în Los Angeles.

Ce spune ministrul britanic de externe despre atacurile israeliene care ar fi lovit instalaţii sanitare şi personalul medical în Liban

Dani Carvajal de la Real Madrid, accidentat grav la genunchi în partida cu Villareal