Dragoş Pîslaru candidează la Iaşi în alegerile parlamentare pe listele REPER: Vrem ca Iaşiul, această inimă a Moldovei, să fie mai bine reprezentată la nivel naţional

Co-preşedintele REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că va candida în alegerile parlamentare la Iaşi, pe listele acestei formaţiuni, el precizând că Iaşiul are nevoie de un climat antreprenorial bun, dar şi de o dezvoltare echilibrată a judeţului.

Dragoş Pîslaru a afirmat, sâmbătă, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că venirea sa ca şi candidat la Iaşi nu este întâmplătoare, întrucât el a activat trei ani ca profesor în Iaşi şi a avut apoi o activitate antreprenorială importantă în comunitatea locală.

 
”Vrem ca Iaşiul, această inimă a Moldovei, să fie mai bine reprezentată la nivel naţional. Iaşiul are nevoie de un climat antreprenorial bun, să fructifice oportunităţile, dar şi să contribuie la reconstrucţia Ucrainei”, a afirmat Dragoş Pîslaru.

 
El a mai declarat că centrul municipiului arată bine, dar că este nevoie de o dezvoltare echilibrată a judeţului Iaşi.
 
Pe listele REPER Iaşi vor mai candida Adrian Slabu, Aurelia Ilieş şi Sebastian Şoroagă.
Reprezentanţii REPER au cerut sprijinul ieşenilor pentru a strânge semnăturile necesare depunerii candidaturilor la alegerile parlamentare.

Tanczos Barna: ‘O să avem o coaliție interesantă, PSD cu Iohannis, fără PNL’

Dâmboviţa: 30 de tone de deşeuri reciclabile, descoperite de poliţişti în urma unei razii de amploare la Bălteni / Amenzi în valoare de 310.000 de lei / 90 de caroserii, descoperite la Aninoasa, depozitate necorespunzător