După 18 ani de căsătorie, un bărbat a aflat că soția sa fusese și ea bărbat. Cum a reacționat

Potrivit bărbatului, soția i-ar fi ascuns faptul că și-a schimbat sexul, spunându-i că nu poate avea copii din cauza unei boli care a necesitat îndepărtarea uterului.

Pe de altă parte, femeia a afirmat că soțul știa încă de la începutul relației despre schimbarea sa de gen, realizată în 1992.

În timpul procesului, judecătorii au concluzionat că bărbatul ar fi avut ocazia să afle adevărul, dar nu a dorit să aprofundeze acest subiect delicat, deși soția ar fi fost dispusă să discute.

În 2022, bărbatul a descoperit schimbarea de sex în timpul unei inspecții legate de procesul de divorț și a cerut anularea căsătoriei. El a susținut că, dacă ar fi știut înainte de nuntă, nu ar fi acceptat să se căsătorească.

Tribunalul din Livorno i-a respins solicitarea. Judecătorii au decis că necunoașterea sexului original al soției nu reprezintă o „eroare asupra identității sau calităților persoanei” și, prin urmare, nu justifică anularea căsătoriei. Astfel, bărbatul poate doar să divorțeze, ca oricine altcineva.

VIDEO Discurs alarmant al lui Putin: Orientul Mijlociu se află ‘în pragul unui război total’

Cum ar fi fost asasinat milionarul Ioan Crișan la comanda fiicei sale (varianta procurorilor)