Elena Lasconi nu a ştiut să spună ce ţări fac parte din Consiliul de Securitate al ONU. Ea a afirmat că România este membră, deşi nu face parte din acest organism

Candidata USR la alegerile prezidenţiale, Elena Lasconi, nu a ştiut să spună ce ţări fac parte din Consiliul de Securitate al ONU. Ea a afirmat că România este membră, deşi nu face parte din acest organism.

Elena Lasconi nu a ştiut să spună, la Antena 3, ce ţări fac parte din Consiliul de Securitate al ONU. În plus, aceasta a spus în mod fals, că România face parte din Consiliul de Securitate al ONU.

Întrebată dacă va participa la reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, unde se discută sancţionarea Israelului, ea a precizat că la ONU, direcţia va fi cea a partenerilor noştri americani.

”Nu le ştiu chiar pe toate”, a spus Elena Lasconi, arătând că preşedintele vine cu viziunea, dar are Ministerul de Externe, are consilieri, oameni care ştiu bine aceste lucruri. 

VIDEO Cutremur în Turcia: oamenii au fugit din case

Marea Britanie: Partidul Laburist l-a suspendat pe parlamentarul Mike Amesbury după ce au apărut imagini cu el lovind un bărbat pe stradă – VIDEO